Neden Kömürde Kadayıf?

Anasayfa / Neden Kömürde Kadayıf?

Neden kömürde kadayıf?
Birazda ayrıntılardan bahsedelim.
Eski çağlardan bu yana odun ve kömür ateşinde pişen yemeklerin lezzetini biliriz. Alev olmadığı İçin köz üzerinde daha serin ve yavaş pişirerek içinin ham kalmayıp dışının daha çıtır olmasını saglıyor tabi bu büyük bi ustalık ister . Önceligimiz kalite olduğundan ötürü tüpe oranla 4 kat maliyetli olmasına rağmen kömürü tercih ediyoruz

Kömürde Kadayıf

Kömürde Kadayıf

Kömürde Kadayıf

Kömürde Kadayıf

Kömürde Kadayıf

Kömürde Kadayıf

Kömürde Kadayıf

Kömürde Kadayıf